Koppelingen

Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare koppelingen met webshopsystemen, betaalsystemen, kassasystemen en werkbon software. Diverse koppelingen zijn door Silvasoft zelf ontwikkeld en diverse koppelingen zijn door partners ontwikkeld. Silvasoft heeft ook een API beschikbaar waarmee u uw eigen koppeling kunt realiseren.

Webshop & e-commerce

Kassa- en betaalsystemen

Werkbon software

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging
  • Binnen 10 seconden ingelogd
Nu gratis proberen!

Dit gelieve niet in te vullen:

Er is een fout opgetreden

“Wij maakten al lange tijd gebruik van een ander softwarepakket. Dat bleef echter lastig, prijzig en totaal niet gebruiksvriendelijk. Zeker toen ons bedrijf groeide merkten we dat het samenwerken lastiger werd. Na lang zoeken en proberen van verschillende oplossingen zijn we uiteindelijk voor Silvasoft gegaan en hier hebben we tot op heden absoluut geen spijt van. We gebruiken vooral de projectmanagement module in combinatie met urenregistratie. Alles werkt super samen, snel en het is de meest complete oplossing die ik ken. Via deze weg, bedankt voor jullie uitleg en geweldige administratie software!”
Dennis Brugman, XY Prints
“Al ruim 2 jaar maken wij gebruik van Silvasoft. Met de groei die ons bedrijf heeft doorgemaakt waarderen we enorm de flexibiliteit van het aan- en uitzetten van functionaliteiten en de fantastische support die ons elke keer weer uitstekend helpt!”

C Dierksen, RCV Dienstverlening