Software voor accountantsadviseursadministratiekantorenboekhouders

Vanuit één dashboard toegang tot al uw klanten, boekhoudingen en administraties. Gratis meekijken met uw klanten en eigen administraties beheren tegen een speciaal tarief. 

Gratis uitproberen?

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Voordelen voor boekhouders & accountants

Eenvoudig en snel online boekhouden en factureren voor al uw klanten. U krijgt als boekhouder of accountant tegen een extra voordelig tarief toegang tot de modules boekhouden, facturatie en CRM . Daarnaast profiteert u van talloze voordelen.

Dashboard van de module Boekhouden van Silvasoft

Online boekhouden

Alles wat u nodig heeft om een volledige boekhouding te voeren. Eenvoudig en snel boeken van aankopen, verkopen en bank- en kastransacties.

Rapportages

Keuze uit 35+ standaard rapportages zoals: kolommenbalans, winst & verlies, ouderdomsanalyse, kostenplaatsen, fiscale aftrekbaarheid en meer. Tevens mogelijkheid tot samenstellen eigen rapportages.

Btw-aangifte SIlvasoft

Btw-aangifte en IC-opgave

Automatische berekening van alle btw-aangifteroosters inclusief export voor indiening bij de Intervat-toepassing.

Klantenlisting

Ook uw jaarlijkse klantenlisting wordt automatisch berekend. U kunt deze direct uploaden bij de Intervat-toepassing!

Scan & herken van aankopen

Scan & Herken

Uw bonnetjes en aankoopfacturen zijn in no-time ingeboekt met onze Scan & Herken-module. Van pdf of foto naar een boekingsvoorstel in enkele seconden. Slechts 16 cent per scan!

Mail & Herken

Per boekhouding een eigen mailadres om kassatickets en aankoopfacturen naartoe te sturen. Deze komen terecht in uw ‘inbox’ in Silvasoft.

Bankboek Silvasoft

Bankkoppeling

U kunt de bankrekeningen van uw klanten koppelen aan Silvasoft voor een automatische verwerking van banktransacties. Lees meer…

Automatische matching

Silvasoft herkent automatisch welke aankoop of verkoop bij de banktransactie hoort. Zo kunt u het verwerken van bank- en kastransacties tot wel 90% automatiseren!

En nog veel meer …

Er is nog veel meer mogelijk. Denk aan facturen opstellen, kostenplaatsenregistratie, ondersteuning voor gedeeltelijk aftrekbare btw of kosten, compleet relatiebeheer (CRM) met automatische aanvulling en controle van bedrijfsgegevens, autorisaties voor medewerkers binnen uw kantoor enzovoort. Ervaar het zelf door u via onderstaand formulier aan te melden voor een gratis proefperiode.

30 dagen vrijblijvend proberen?

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Prijzen

Gratis meekijken

Bestaande Silvasoft-gebruikers kunnen hun boekhouding gratis koppelen aan uw account. Hierin kunt u dus gratis meekijken en meewerken.

Prijs per gebruiker

De eerste gebruiker is gratis. Elke extra gebruiker kost € 5,-  excl. btw per maand.

Prijs voor eigen financiële administraties

Wilt u eigen boekhoudingen bijhouden, zonder dat uw klant een account heeft bij Silvasoft? Dan gelden daarvoor onderstaande tarieven per boekhouding (excl. btw):

1 boekhouding:
Boekhouden: gratis
Facturatie: gratis

2 – 25 boekhoudingen:
Boekhouden: € 2,50 per maand
Facturatie: € 1,50 per maand

26 – 75 boekhoudingen:
Boekhouden: € 2,25 per maand
Facturatie: € 1,35 per maand

76 boekhoudingen en meer:
Boekhouden: € 2,00 per maand
Facturatie: € 1,20 per maand

Veelgestelde vragen

Ja, met onze software voor boekhouders en accountants kunt u de boekhouding en facturatie voor al uw klanten doen. U kunt tevens koppelen aan bestaande klanten binnen Silvasoft. Dit is voor u gratis. Zo kunt u dus meekijken in de boekhouding en facturatie van uw klanten. Ook kunt u op ieder gewenst moment uw klanten koppelen aan hun eigen boekhouding in uw beheer, zodat de klant er zelf ook bij kan.
Qua boekhouden, facturatie en CRM ontvangt u de volledige functionaliteit die standaard Silvasoft-gebruikers ook hebben. U heeft echter ook een overkoepelend dashboard om uw klanten en boekhoudingen te beheren. Bovendien profiteert u van een voordeliger prijsmodel, speciaal gericht op boekhouders en accountants met meerdere klanten. Een standaard Silvasoft-gebruiker heeft wel de mogelijkheid om extra modules aan zijn account te koppelen, zoals urenregistratie, projectmanagement, personeelsmanagement enzovoort.
Ja. Indien u wilt samenwerken met uw klant en dus zowel uw kantoor als uw klant bij de boekhouding moet kunnen, kan uw klant zich bij Silvasoft registreren als een normale gebruiker. Vervolgens kan de gebruiker zich koppelen aan de boekhouding die u beheert, zodat zowel u als uw klant toegang hebben tot dezelfde financiële administratie. Uw klant kan dan ook nog eens gebruikmaken van andere modules van Silvasoft, zoals urenregistratie, projectmanagement, personeelsmanagement, etc. Op het moment dat dit gebeurt, vervallen eventuele kosten die u voor deze boekhouding had.
Indien uw klant toegang wilt tot zijn boekhouding betaalt uw klant de standaardkosten zoals te vinden op onze prijzen-pagina. De totale kosten voor de klant hangen volledig af van de functionaliteiten die de klant gebruikt.
U kunt te allen tijde een klant ontkoppelen of archiveren binnen uw kantoor. U betaalt enkel voor de periode dat u toegang wilt tot de boekhouding van de klant. U kunt de overeenkomst met Silvasoft na 30 dagen op ieder gewenst moment beëindigen. Hier is geen opzegtermijn aan verbonden.
Gezien de compleetheid van onze boekhoudfunctionaliteiten, facturatiefunctionaliteiten en CRM-functionaliteiten is dit in de meeste gevallen voldoende voor u. In de meeste gevallen hebt u alles al meteen bij de hand. Wilt u echter meer kunnen, zoals voor uw klant uren registreren of projecten beheren? Dan dient u zich als een normale gebruiker te registreren.
Stel: u bent een accountant of boekhouder en u beheert in totaal 10 eigen boekhoudingen. Hier wilt u met 2 gebruikers in kunnen en u wilt enkel boekhouden. Uw maandelijkse kosten worden dan:
– 1ste boekhouding is gratis
– 1ste gebruiker is gratis
– 2e gebruiker kost € 5,00 excl. btw per maand.
– 9 boekhoudingen maal € 2,50 is € 22,50 excl. btw per maand.

Voor een totaalbedrag van € 27,50 excl. btw per maand kunt u dus maar liefst 10 klanten/boekhoudingen beheren en daar ook nog eens met 2 medewerkers van uw kantoor tegelijkertijd aan werken. Willen uw klanten ook zelf in Silvasoft kunnen werken? Dan kunnen zij een account aanmaken en kunnen wij de boekhouding  koppelen aan hun account. De kosten voor deze boekhouding vervallen dan voor u, aangezien de klant hier dan zelf voor zal betalen.

Ervaar zelf de voordelen van Silvasoft!

  • 1 maand gratis proberen
  • Geheel vrijblijvend

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Beoordeeld met een 9.7 uit 350+ reviews

Daar zijn we trots op. Bekijk hieronder recente reviews of bekijk hier alle reviews.

Silvasoft
4.6
Gebaseerd op 190 beoordelingen
Prachtig software pakket! Eenvoudig aan te passen aan je eigen wensen door modules aan en uit te zetten. Intuïtieve menu‘s en mogelijkheden.Super behulpzame en vriendelijke support. Aanrader!
Hans B.
Hans B.
14:06 05 Sep 23
Ik ben recent overgestapt van een te duur pakket naar Silvasoft.De overdracht van gegevens is heel vlot verlopen.Wanneer ik vragen had, kreeg ik heel snel een afdoend antwoord van support.Ook bij een probleem bij BTW-aangifte (wegens verkeerde instelling door mij) hebben zij de nodige opzoekingen gedaan in mijn boekhouding en de nodige correcties achter de schermen uitgevoerd.Silvasoft, een zekere aanrader!Stefaan
Stefaan V.
Stefaan V.
10:51 04 May 23
Eerst een maand uitgeprobeerd en, zonder twijfel, nu klant geworden. Het programma wijst zichzelf uit, het is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Ik geef er al mijn aan- en verkoopfacturen in en op het einde van het kwartaal rolt mijn BTW-aangifte eruit. Makkelijker kan niet!
Quinten D.
Quinten D.
03:25 27 Apr 23
Duidelijk, prettig en simpel in gebruik, hier kan iedereen meewerken.Ook de support is erg prettig, snel reactie en goede support, nemen de tijd voor je.Kortom een echte aanrader
Patrick Van V.
Patrick Van V.
15:22 05 Apr 23
Zeer praktisch boekhoudprogramma. Heel overzichtelijk. Het enigste minpunt is dat het gemakkelijk zou zijn dat je met shortcuts (ctrl+...) en door door te ´enteren´ gemakkelijker een nieuw document ingeeft.
Davy M.
Davy M.
08:00 05 Apr 23
Geweldig boekhoud programma , ook prijstechnisch super.Alle koppelingen die je nodig hebt , naar bank boekhouder enz zitten hierin , ook een super goede support, goede uitleg met you tube filmpjes , kortom gewoon doen
Setia Total S.
Setia Total S.
14:03 29 Mar 23
Zeer tevreden over de product- en voorraadbeheer module.Uitgebreide standaard functies, uitbreidbaar dmv add-ons, gekoppeld aan een intuïtieve navigatie zorgen voor een totaalpakket dat in alle behoeften voorziet en toch zeer eenvoudig is in gebruik.
Kenny M.
Kenny M.
15:16 27 Feb 23
zeer degelijk programma.Ik ben grote fan van de modulariteit en de prijzen-politiek.Ook de insteek dat de boekhouding is van degene die betaalt, vind ik een groot pluspunt tov de pakketten die de klant wel laten betalen; maar dat "de data" van de boekhouder is.Ik mis wel nog enkele belangrijke mogelijkheden qua automatische verwerking.Maar de support en het opvolgen van vragen en opmerking is zéér kort op de bal.Dus wie weet is kortelings weer een en ander een pak beter. Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd...
Jan C.
Jan C.
15:23 16 Feb 23
Zeer fijn contact zowel per telefoon of per mail.Professioneel systeem waar je een mooie en Professionele uitstraling kan geven voor je bedrijf.
Ashwin J.
Ashwin J.
22:15 25 Jan 23
Gebruiksvriendelijk, compleet en makkelijk aan te leren. Persoonlijk moet ik wel wennen aan het afpunten van de bankmutaties. Maar voor kleine zelfstandige prima pakket.
Jan van der H.
Jan van der H.
06:32 20 Jan 23
Geschikt voor elk bedrijfstype, vooral de orderbevestigingen en pakbonnen functie zijn een must. Het is zeer universeel, alles kan naar eigen wens worden ingesteld.
Beau L.
Beau L.
20:41 16 Jan 23
De boekhoudsoftware werkt bijzonder intuïtief, de instellingen zijn zeer eenvoudig te wijzigen, het inboeken gaat zeer snel. Tot op heden nog geen enkele keer de handleiding nodig gehad. Kortom, een heel performant programma voor een lage prijs.
Stijn R.
Stijn R.
17:27 11 Jan 23
De beste bedrijf software waar ik ooit in hebt gewerkt voor en ook nog betaalbaar ik raad dit bedrijf zeker aan vooral voor kleine bedrijven en voor zzp’ers.
Thuvarakan Sinnadurai V.
Thuvarakan Sinnadurai V.
21:30 10 Jan 23
Nog maar net begonnen met deze software en zeer tevreden, zeer correcte prijszetting. Snelle reactie van support! Zeker een aanrader.
Geert B.
Geert B.
13:15 10 Jan 23
Pas gestart dus nog niet alles doorlopen. Lijkt zeer geschikt voor onze kleine vzw. Vooral de duidelijke handleiding maakt de opstart gemakkelijk.
Luc S.
Luc S.
17:04 21 Dec 22
Was gebruiker van Kleisteen maar na lang zoeken uiteindelijk Silvasoft gevonden. Een zeer compleet boekhoudprogramma voor een zeer nette prijs en modulair af te nemen. Al reeds enkele keren contact gehad met support en je wordt snel en vakkundig geholpen. Ze hebben een feedback en ideeen portal waar je eventuele wensen of ideeen kunt achterlaten. Met regelmaat zullen ze de meest gestemde ideeën meenemen in hun software ontwikkelingen. Hoe mooi is dat! Ben momenteel bezig met de migratie van mijn boekhouding naar Silvasoft en ben meer dan enthousiast. Per 1 januari 2023 ga ik volledig over naar Silvasoft en zal een hele verademing zijn.
Imre V.
Imre V.
07:51 06 Dec 22
goed geprijsd tov van andere aanbieders van boekhoudsoftware. Het systeem is compleet en werkt eenvoudig en bij vragen goed en snel te bereiken helpdesk.
Gaby U.
Gaby U.
14:08 04 Nov 22
Laagdrempelige en gebruiksvriendelijke business software.In tegenstelling tot andere software ook prijsvriendelijk.Ideaal voor mij als groeiende slotenmaker. Het is erg gemakkelijk om nieuwe producten toe te voegen aan je productenlijst om zo het maken van offertes vlotter te laten verlopen.Nog eens bedankt Dennis en Patrick voor de ondersteuning.
Sander N.
Sander N.
08:25 31 Oct 22
Na lange zoektocht voor een goed boekhoudprogramma op Silvasoft gestoten. Die bleek meer dan dat te zijn. Totaaloplossing voor alle soorten bedrijven en. Handig om zelf de boekhouding te kunnen doen waardoor ik de kosten van een boekhouder bespaar!
Renzo G.
Renzo G.
18:04 26 Oct 22
Gebruik Silvasoft sinds kort voor mijn zakelijke voorraadadministratie. Werkt vooralsnog prima en is niet duur.
Ineke van R.
Ineke van R.
12:30 26 Oct 22
Zeer interessante optie wanneer je de boekhouding in eigen beheer wil gaan voeren en kan uitbreiden met andere pakketten. Heel duidelijk intuïtief systeem met goede video tutorials. Nog niet lang klant maar ik ben alvast fan !
Niek G.
Niek G.
15:04 10 Oct 22
Silvasoft biedt een heel uiteenlopend pakket aan. Voor ieder wat wils. Ze zijn ook enorm behulpzaam.
Sandigas E.
Sandigas E.
20:16 03 Oct 22
Heel gebruiksvriendelijke software. De helpdesk is steeds vlot bereikbaar voor vragen, zeker een aanrader.
Stephanie R.
Stephanie R.
07:24 28 Sep 22
Ik heb lang gezocht, maar dit lijkt eindelijk een systeem wat het belangrijkste deel van een door mijzelf ontwikkeld systeem kan vervangen. Eenvoudig te implementeren en vlotte respons bij vragen.
Frans J.
Frans J.
15:02 16 Aug 22
No nonsens admin pakket voor de beginner en gevorderden. Veel features voor weinig geld. Top💪
Kleurcompany Z.
Kleurcompany Z.
08:45 19 Jul 22
Van Moneybird overgegaan naar Silvasoft omdat dit beter paste bij alle functies die wij nodig hebben na de goei van ons bedrijf. De beste keuze! Heel veel opties, goede bereikbaarheid en duidelijke uitleg bij elk onderdeel voor als je het programma net leert kennen.
Saskia R.
Saskia R.
15:04 18 Jul 22
Ik heb het programma een maand ui geprobeerd. Een mooi programma wat veel kan waarbij je geen handleiding nodig hebt door de eenvoud, maar doet niet onder voor andere voorraadprogramma’s
Bas P.
Bas P.
15:53 13 Jul 22
Het hele pakket is top ! Makkelijk inrichten en verwerken. En bij vragen supersnel bericht en altijd even vriendelijk geholpen !
Monique S.
Monique S.
15:09 25 Jan 21
Wij zijn eind vorig jaar gestart met Silvasoft en na de proefperiode hebben we besloten om helemaal over te stappen naar Silvasoft. Vanzelfsprekend wennen en veel vragen, maar Silvasoft ondersteund goed en snel. We krijgen steeds meer zicht in onze organisatie en de resultaten. Nu al geen spijt meer van deze beslissing.😄
Hay J.
Hay J.
11:10 19 Jan 21
We gebruiken facturatie, boekhouden en inkoopboek van Silvasoft nu een half jaar en zijn zeer tevreden over o.a. de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden van deze pakketten. De support is altijd heel vlot. Samenwerking met de accountant gaan we binnenkort implementeren , de 1e indruk van onze accountant was ook positief.
Mattie S.
Mattie S.
15:38 22 Dec 20