Software voor administratiekantoren & accountants

Met de software voor administratiekantoren & accountants kunt u vanuit één dashboard al uw klanten en administraties beheren. Compleet boekhouden, facturatie én CRM tegen een aantrekkelijk prijsmodel. Zo blijft het altijd leuk, of u nu 1, 30 of 100 administraties beheert.

Start nu gratis & vrijblijvend uw 30 dagen proefperiode!

 • 30 dagen gratis proberen
 • Geen automatische verlenging
 • Binnen 10 seconden ingelogd
Nu gratis proberen!

Dit gelieve niet in te vullen:

Er is een fout opgetreden

Ontdek de mogelijkheden

Hieronder ziet u enkele mogelijkheden van onze software voor administratiekantoren & accountants uitgelicht. Probeer het gratis en vrijblijvend uit om alle mogelijkheden te ontdekken!

 • Maak gebruik van alle functionaliteiten van ons boekhoudprogramma
 • Maak gebruik van alle functionaliteiten van ons facturatieprogramma
 • Maak gebruik van de uitgebreide CRM software
 • Eenvoudig en snel de aankopen van uw klanten inboeken (handmatig of via UBL)
 • Silvasoft berekent automatisch de btw-aangifte en IC-opgave voor uw klanten, welke u vervolgens alleen nog maar hoeft te uploaden bij Intervat
 • Exporteren van de jaarlijkse klantenlisting
 • Geef uw klanten toegang tot hun eigen administratie
 • Beheer al uw klanten & administraties vanuit 1 dashboard
 • Autoriseer uw personeel voor specifieke administraties
 • Ongelimiteerd! Geen limieten op boekingen, relaties of administraties
 • Scan & herken: automatiseer het verwerken van aankoopfacturen en bonnen met de scan & herken functionaliteit. Binnen enkele seconden ontvangt u een boekingsvoorstel! De kosten zijn € 0,16 per scan.
 • Mail & herken: u kunt ook facturen en bonnen (laten) e-mailen naar uw administratie documenten inbox. Kiest u voor scan & herken? Dan ontvangt u binnen enkele seconden een boekingsvoorstel.
 • Bankenkoppeling: koppel bankrekeningen aan Silvasoft voor een automatische verwerking van de banktransacties. De kosten zijn € 4,00 per bankrekening per maand. Lees meer…

BEREKEN UW PRIJSVEELGESTELDE VRAGEN

Boekhouden, facturatie en CRM

Bekijk hieronder enkele screenshots van de software van Silvasoft voor administratiekantoren & accountants.

Klik om te vergroten

PRIJZEN & VEELGESTELDE VRAGEN

Prijzen

Prijs per gebruiker

De eerste gebruiker is gratis. Elke extra gebruiker kost € 5,- excl. btw per maand.

Prijs voor gekoppelde administraties

Bestaande Silvasoft gebruikers kunnen hun administratie gratis koppelen aan uw account. Hierin kunt u dus gratis meekijken en meewerken.

Prijs voor eigen administraties

Wilt u eigen administraties gaan voeren, zonder dat uw klant een account heeft bij Silvasoft? Dan gelden daarvoor onderstaande tarieven:

1 administratie:
Boekhouden: gratis
Facturatie: gratis

2 – 25 administraties:
Boekhouden: € 2,50 excl. btw per maand
Facturatie: € 1,50 excl. btw per maand

26 – 75 administraties:
Boekhouden: € 2,25 excl. btw per maand
Facturatie: € 1,35 excl. btw per maand

76 administraties en meer:
Boekhouden: € 2,00 excl. btw per maand
Facturatie: € 1,20 excl. btw per maand

Conclusie

Met ons prijsmodel kunt u dus een gratis account aanvragen en met één gratis administratie werken. Verder zijn gekoppelde administraties van bestaande Silvasoft gebruikers ook gratis.

Veelgestelde vragen

Ja, met onze software voor administratiekantoren en accountants kunt u de boekhouding en facturatie voor al uw klanten doen. U kunt tevens koppelen aan bestaande klanten binnen Silvasoft. Dit is voor u gratis. Zo kunt u dus meekijken in de boekhouding en facturatie van uw klanten. Ook kunt u op ieder gewenst moment uw klanten koppelen aan hun eigen administratie in uw beheer, zodat de klant er zelf ook bij kan.
Qua boekhouden, facturatie en CRM ontvangt u de volledige functionaliteit die standaard Silvasoft gebruikers ook hebben. U heeft echter een overkoepelend dashboard om uw klanten en administraties in te beheren. Bovendien profiteert u van een voordeliger prijsmodel, speciaal gericht op kantoren en accountants met meerdere klanten. Een standaard Silvasoft gebruiker heeft wel de mogelijkheid om extra modules aan zijn account te koppelen, zoals urenregistratie, projectmanagement, personeelsmanagement, etc.
Ja, indien u wilt samenwerken met uw klant en dus zowel u als kantoor, als uw klant bij de administratie moeten kunnen, kan uw klant zich bij Silvasoft registreren als normale gebruiker. Vervolgens kan de gebruiker zich koppelen aan de administratie die u beheert, zodat zowel u als uw klant toegang tot dezelfde administratie krijgen. Uw klant kan dan ook nog eens gebruik maken van andere modules van Silvasoft, zoals urenregistratie, projectmanagement, personeelsmanagement, etc. Op het moment dat dit gebeurt dan vervallen eventuele kosten die u voor deze administratie had.
Indien uw klant toegang wilt tot zijn administratie dan betaalt uw klant de standaard kosten zoals te vinden op onze prijzen pagina. De totale kosten voor de klant hangen volledig af van de functionaliteiten die de klant gebruikt.
U kunt te allen tijde een klant ontkoppelen of archiveren binnen uw kantoor. U betaalt enkel voor de periode dat u toegang wilt tot de administratie van de klant. U kunt de overeenkomst met Silvasoft, na 30 dagen, op ieder gewenst moment beëindigen. Hier zit geen opzegtermijn aan verbonden.
Gezien de compleetheid van de boekhoudfunctionaliteiten, facturatiefunctionaliteiten en de CRM functionaliteiten is dit in de meeste gevallen voldoende voor u als administratiekantoor of accountant om alles te beheren dat nodig is voor uw klanten. Wilt u echter meer kunnen, zoals uren registreren, projecten beheren, etc. binnen de administratie van uw klant? Dan dient u zich als normale gebruiker te registreren.
Stel u bent een accountant of administratiekantoor en u beheert in totaal 10 eigen administraties. Hier wilt u met 2 gebruikers in kunnen en u wilt enkel boekhouden. Uw maandelijkse kosten worden dan:
– 1ste administratie is gratis
– 1ste gebruiker is gratis
– 2e gebruiker kost € 5,00 excl. btw per maand.
– 9 administraties maal € 2,50 is € 22,50 excl. btw per maand.

Voor een totaalbedrag van € 27,50 excl. btw per maand kunt u dus maar liefst 10 klanten/administraties beheren en daar ook nog tegelijk in werken met 2 medewerkers van uw kantoor. Willen uw klanten zelf ook in Silvasoft werken? Dan kunnen zij een account aanmaken en kunnen wij de administratie koppelen aan hun account. De kosten voor deze administratie vervallen dan voor u, aangezien de klant hier dan zelf voor gaat betalen.

Probeer het nu 30 dagen gratis uit!

 • 1 maand gratis proberen
 • Geen automatische verlenging
 • Binnen 10 seconden ingelogd
Nu gratis proberen!

Dit gelieve niet in te vullen:

Er is een fout opgetreden

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Silvasoft streeft naar 100% klanttevredenheid. Niet alleen met onze gebruiksvriendelijke software, maar ook met onze support & bereikbaarheid!