Prijzen 2017-07-08T11:43:20+00:00

Onze formule

  • De eerste module kost € 12,50 excl. btw per maand. Elke extra module kost € 5,00 excl. btw extra per maand. Bekijk alle modules.
  • Elke extra gebruiker ontvangt automatisch 25% korting.
  • De prijzen zijn per administratie. Meerdere bedrijven / administraties? Neem contact op om een extra maatwerk korting te bespreken.
  • Bent u accountant? Voor u geldt een ander prijsmodel.

Bereken uw kosten

Bereken hieronder snel en eenvoudig uw prijs. Klik op de modules die u wilt gebruiken en zie onderaan uw berekende prijs.

Gebruiker 1

25% korting van toepassing
Boekhouden
Facturatie
Sales, offertes & orders
Tijdregistratie & personeel
Projectmanagement
Extra gebruiker
Opnieuw beginnen

Uw totale kosten zijn 0,00 excl. btw per maand

Start nu gratis uw 30 dagen proefperiode!

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging
  • Binnen 10 seconden ingelogd
Nu gratis proberen!

Dit gelieve niet in te vullen:

Er is een fout opgetreden

“Silvasoft is een compleet boekhoudprogramma. De berekening van de btw vakken is correct en gebeurt automatisch. Fijn dat er al zoveel btw codes beschikbaar zijn en dat je zelf codes kan toevoegen of wijzigen. Ik was verbaast over de prijs en ben gewend van andere boekhoudprogramma’s dat ik gelijk voor meerdere gebruikers of langere periode een abonnement moet afsluiten. Ik zal Silvasoft zeker aanbevelen.”

Marc Beelen

“Wij gebruiken Silvasoft voor ons projectbeheer, facturatie en boekhouding. Onbegrijpelijk dat zoveel mensen nog al het werk aan een boekhouder overlaten, want het inboeken van de transacties is zeer eenvoudig. De btw-aangifte wordt automatisch berekend. Onze boekhouder helpt ons alleen nog bij het deponeren van de jaarrekening, dat bespaart ons veel geld!”

Karl de Frene

“Met veel tevredenheid hebben we de overstap gemaakt naar Silvasoft. Niet alleen is het voordeliger, de software heeft ook nog eens veel mogelijkheden en werkt zeer intuïtief.”

Philippe

Uw totale kosten zijn 0,00 excl. btw

X
- Enter Your Location -
- or -