Projecten, planning & taken

Projectmanagement software inclusief, taken & agenda, projectplanning, fasering, nacalculatie, budgettering en meer! 

€ 5,95 per maand
Gratis uitproberen

Gratis uitproberen?

  • 30 dagen gratis proberen
  • Geen automatische verlenging

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden
Projectmanagement software Silvasoft

Projecten, fases en taken

Verdeel uw project op in verschillende fases, voeg deadlines toe aan een fase, voeg taken toe per fase en monitor de voortgang per fase.

Rollen & autorisaties

Maak onderscheid tussen de projectadministrator, projectleiders en projectmedewerkers.

Projectbeheer software Silvasoft

Budgettering

Stel per project het gewenste uitgave budget in en de opdrachtsom die is afgesproken met uw klant.

Nacalculatie

Met Silvasoft heeft u uitgebreide nacalculatie mogelijkheden. Bekijk per project alle bijbehorende kosten, opbrengsten en winst.

Projectsoftware Silvasoft

Agenda

Al uw (project)taken in een overzichtelijke agenda met diverse weergave mogelijkheden (per maand, per week of per dag).

Planning & todo

Grip op de planning en todo van uzelf en andere medewerkers door middel van verschillende overzichten.

30 dagen gratis en vrijblijvend proberen!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Haal méér uit de module Projectmanagement

Beoordeeld met een 9.7 uit 350+ reviews

Daar zijn we trots op. Bekijk hieronder recente reviews of bekijk hier alle reviews.

Veel mogelijkheden voor een goede prijs. Uitstekende overstap service. Zeer vriendelijke en geduldige medewerkers die je uitstekend helpen. Kortom Silvasoft is een absolute aanrader
Erik S.
Erik S.
16:21 14 Nov 22
goed geprijsd tov van andere aanbieders van boekhoudsoftware. Het systeem is compleet en werkt eenvoudig en bij vragen goed en snel te bereiken helpdesk.
Gaby U.
Gaby U.
14:08 04 Nov 22
Laagdrempelige en gebruiksvriendelijke business software.In tegenstelling tot andere software ook prijsvriendelijk.Ideaal voor mij als groeiende slotenmaker. Het is erg gemakkelijk om nieuwe producten toe te voegen aan je productenlijst om zo het maken van offertes vlotter te laten verlopen.Nog eens bedankt Dennis en Patrick voor de ondersteuning.
Sander N.
Sander N.
08:25 31 Oct 22
Na lange zoektocht voor een goed boekhoudprogramma op Silvasoft gestoten. Die bleek meer dan dat te zijn. Totaaloplossing voor alle soorten bedrijven en. Handig om zelf de boekhouding te kunnen doen waardoor ik de kosten van een boekhouder bespaar!
Renzo G.
Renzo G.
18:04 26 Oct 22
Gebruik Silvasoft sinds kort voor mijn zakelijke voorraadadministratie. Werkt vooralsnog prima en is niet duur.
Ineke van R.
Ineke van R.
12:30 26 Oct 22
Zeer interessante optie wanneer je de boekhouding in eigen beheer wil gaan voeren en kan uitbreiden met andere pakketten. Heel duidelijk intuïtief systeem met goede video tutorials. Nog niet lang klant maar ik ben alvast fan !
Niek G.
Niek G.
15:04 10 Oct 22
Silvasoft biedt een heel uiteenlopend pakket aan. Voor ieder wat wils. Ze zijn ook enorm behulpzaam.
Sandigas E.
Sandigas E.
20:16 03 Oct 22
Heel gebruiksvriendelijke software. De helpdesk is steeds vlot bereikbaar voor vragen, zeker een aanrader.
Stephanie R.
Stephanie R.
07:24 28 Sep 22
Ik heb lang gezocht, maar dit lijkt eindelijk een systeem wat het belangrijkste deel van een door mijzelf ontwikkeld systeem kan vervangen. Eenvoudig te implementeren en vlotte respons bij vragen.
Frans J.
Frans J.
15:02 16 Aug 22
No nonsens admin pakket voor de beginner en gevorderden. Veel features voor weinig geld. Top💪
Peintagone Store K.
Peintagone Store K.
08:45 19 Jul 22
Van Moneybird overgegaan naar Silvasoft omdat dit beter paste bij alle functies die wij nodig hebben na de goei van ons bedrijf. De beste keuze! Heel veel opties, goede bereikbaarheid en duidelijke uitleg bij elk onderdeel voor als je het programma net leert kennen.
Saskia R.
Saskia R.
15:04 18 Jul 22
Ik heb het programma een maand ui geprobeerd. Een mooi programma wat veel kan waarbij je geen handleiding nodig hebt door de eenvoud, maar doet niet onder voor andere voorraadprogramma’s
Bas P.
Bas P.
15:53 13 Jul 22
Na een gratis proefperiode helemaal overtuigd van de kwaliteiten van deze software.Als boekhouder kan ik dit programma zowel aanraden aan de beroepsbeoefenaar maar zeker ook aan degene die hun boekhouding zelf wensen bij te houden.En als er dan toch eens een probleem zou opduiken dan krijg je ongelofelijk snel de gepaste oplossing aangereikt door hun support team. Kortom, stop met zoeken en neem een vliegende start met deze software.
kris M.
kris M.
19:33 27 May 22
Erg tevreden over zowel de software als de klantenservice, die snel en goed problemen aanpakt. Aanrader!
Rudy S
Rudy S
10:06 16 May 22
Als Nederlandse had ik geen kennis van "Belgische boekhouding/BTW-aangiften" D.m.v. het toegankelijke en betaalbare software programma is het indienen van de periodieke aangifte zo gebeurd.Verbeterpunten: het koppelen van bankafschriften vind ik wat omslachtig omdat je daar eerst een ponto-account voor moet aanmaken en dan pas kan proberen contact te leggen met betreffende bank, wat in ons geval niet lukte door 'technische problemen" (waarschijnlijk bij de bank) Wij hebben besloten om de afschriften (voorlopig) handmatig in te boeken. Wij zijn een pas opgestart bedrijf (Tasty Take Away Gent) hebben nog niet zo veel mutaties en kunnen op deze manier ook goed oefenen met het boekhoudprogramma.
Petra van L.
Petra van L.
10:21 05 May 22
Na tien jaar een ander online programma gebruikt te hebben was het tijd om één en ander tegen het licht te houden . Blij dat we in onze zoektocht gestoten zijn op Silvasoft.Troeven zijn :- gebruiksvriendelijkheid- prijs- helpdesk is er als je hem nodig hebt, hoewel we er zelf in geslaagd zijn om alles over te zetten , nieuwe factuur lay-out te maken enz.Aanrader !
Sven Van K.
Sven Van K.
05:54 05 May 22
Silvasoft een top product, eenvoudig maar zeer efficient, Als u iets kent van boekhouding is dit het aanbevelen waard ook hun top helpdeskteam!
DANNY S.
DANNY S.
08:11 20 Apr 22
Prijs/kwaliteit onklopbaar voor een zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk boekhoudsysteem! Beter zal moeilijk te vinden zijn!
Dirk-Antoon S.
Dirk-Antoon S.
15:32 11 Apr 22
Deze keer wou ik eens een goede boekhoudsoftware hebben, alles digitaal, automatisch, modern en online. Dus wat doe je? Kijken naar het grootste boekhoudpakket Exact Online. Het was mij al snel duidelijk dat de technologie achter Exact Online stamde uit de jaren 2000 en zaken die voor mij evident zijn, zoals bv. flexibele templates voor facturen, bonnen zeer moeilijk waren. Bv. in Exact Online is het niet mogelijk om het bedrijfslogo te bewaren binnen het pakket, dus in elke template moest dit opnieuw geüpload worden. Een betaallink meesturen met de facturen kon ook niet.Dan ben ik 'maar' met het goedkope Silvasoft gestart op proef. Na een aantal weken was ik overtuigd: Silvasoft is het en doet het gewoon. Niets op papier meer, alles online, digitaal en in hoge mate geautomatiseerd. Zalig.Mensen, niet twijfelen, Silvasoft rules! En een zeer goede support. Ongelooflijk dat dit allemaal kan voor zo'n kleine prijs.
OreikO Vehicle L.
OreikO Vehicle L.
06:51 11 Apr 22
Uiterst handige boekhoudsoftware met een straightforward karakter. Perfect om zelf je boekhouding te doen voor de kleine zelfstandige.
Sébastien G.
Sébastien G.
21:18 05 Apr 22
Degelijk boekhoudpakket voor een mooie prijs.Enige nadeel: de boekhoudkundige opzet is voor bedrijven en niet voor vzw's zodat een aantal functionaliteiten niet aanwezig zijn.
Nico C.
Nico C.
14:32 15 Mar 22
Fijn en duidelijk programma, heel toegankelijk voor kleine zelfstandigen zoals ik. Bij vragen word ik altijd zeer snel en vriendelijk geholpen. Er zijn zeker ook verbeterpunten, maar prijs-kwaliteit absoluut top.
Annelies R.
Annelies R.
21:34 08 Mar 22
We gebruiken Silvasoft sinds kort. Tot nu toe werken we hier fijn mee. Het is gebruiksvriendelijk en niet te vergeten: goedkoop! Een aanrader dus!
Ruiterkids
Ruiterkids
08:56 08 Mar 22
Pakket valt op door de overzichtelijkheid en het gebruiksgemak. Er zijn altijd wel verbeterpuntjes te vinden, maar hier is grondig over nagedacht. De responstijd van de servicedesk is daarnaast ongelooflijk. Dat kom je nergens zo tegen. Ook om me heen hoor ik alleen maar positieve reacties.Kortom: een aanrader voor MKB en eenmanszaken!
Cor van D.
Cor van D.
15:07 22 Feb 22

30 dagen gratis en vrijblijvend proberen!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden

Functielijst module Projectmanagement

Onze software is all-in! U kunt dus ongelimiteerd projecten aanmaken.

Heeft u vaak dezelfde projecten? Dan kunt u de project instellingen en fases eenvoudig dupliceren.

Verdeel uw project in fases met bijbehorende deadlines, taken en medewerkers.

U kunt per project documenten uploaden. Heeft u te maken met documenten die verlopen? Dan kunt u instellen dat Silvasoft u hier een e-mail over stuurt.

In deze module kunt u gebruikmaken van 3 rollen:

  • Projectadministrator: mag projecten maken, wijzigen en heeft inzage in alle projecten
  • Projectleider: mag enkel op de projecten waar hij als projectleider is gekoppeld alles inzien en wijzigen
  • Projectmedewerker: mag participeren met beperkte mogelijkheden op de projecten waar hij als medewerker is gekoppeld

Iedereen kan taken aanmaken voor zichzelf of voor zijn collega’s. Deze taken zijn zichtbaar in het project, maar ook in zijn persoonlijke agenda. Een projectadministrator kan in zijn eigen agenda switchen naar de agenda van medewerkers om zo de projecttaken van een specifieke medewerker te zien

Elke medewerker heeft een overzichtelijke agenda met diverse weergave mogelijkheden (per maand, per week of per dag). Inclusief drag & drop mogelijkheden van taken.

Een overzichtelijk scrum board met een overzicht van de taken die nog moeten worden gedaan, de taken die in behandeling zijn en de taken die al zijn afgehandeld.

Met Silvasoft heeft u uitgebreide nacalculatie mogelijkheden. Zo kunt u een uitgave budget instellen en de afgesproken opdrachtsom. Vervolgens kunt u eenvoudig de marge van het project controleren. U kunt zelf handmatig uw opbrengsten en kosten invoeren. Maar als u ook gebruik maakt van de modules: Boekhouden, Facturatie en Tijdregistratie dan heeft u nog meer inzicht in wat er al is gefactureerd, wat de verschillende kosten waren van het project en hoeveel uren er zijn besteed aan het project inclusief de bijbehorende kosten hiervan.
Stel per project een uitgave budget in. De daadwerkelijk gemaakte uitgaven kunt u zelf invoeren of worden automatisch berekend als u gebruik maakt van de modules: Boekhouden (voor uw inkoopfacturen op het project) en Tijdregistratie (voor de gewerkte uren aan het project).

Wilt u elke ochtend een overzicht van uw taken voor die dag in uw inbox ontvangen? Dat kunt u eenvoudig instellen in Silvasoft.

30 dagen gratis en vrijblijvend proberen!

Twitter id (*):

Nu gratis proberen!
Er is een fout opgetreden